torsdag 18 december 2008

Så kom mötet och Posten var benhård, men Sören kom med en öppning.

Stockholm 2008-12-18 klockan 15:00

Möte mellan:

Per Hallerby, Fastigheten Kattryggen 11

Sören Åkerström, Utdelningschef Posten

Andreas Ohlsson, Posten Vasastaden

Överenskommelse:

Per Hallerby skall tala med hyresgästerna om acceptans av nya vanliga brevlådor på respektive plan. Posten godkänner inte att dela ut post till Fastighetsboxar på vart plan eftersom de inte anser att det är fastighetsboxar om det inte sitter vid entrén.

Per Hallerby skall undersöka möjligheterna att flytta kodlåset till lilla entrén för att brevbärarna skall slippa gå upp för trapporna till hissplanet Bv. Genom att gå lilla entrén skulle brevbärarna överhuvudtaget slippa gå i några trappor utan kan dela ut posten med rollator.

Per Hallerby skall undersöka på nytt hyresgästernas inställning till fastighetsbox vid lilla entrén.

Sören Åkerström skall tillse att avbrott görs i utdelningsavbrottet fram till den 19 januari, i förhoppning om att lösning skall kunna nås dessförinnan.

Sören Åkerström skall undersöka om utdelning av aviserad post och inte utdelad post vid Brännkyrkagatan 30 kan hämtas på postombudet Konsum Mariatorget i stället för Hornsgatans Sko och Nyckelservice.

Andreas Ohlsson skall undersöka hos Postens marknadsföringsavdelning, hur mycket posten kan bidra av marknadsföringsmedel till fastighetsboxar på resp våningsplan eller till en gemensam fastighetsbox vid lilla entrén.

Stockholm som ovan

Per Hallerby

Fastigheten Kattryggen 11

Inga kommentarer: