onsdag 28 januari 2009

Postens erbjudande den 19 januari

Se mitt förra mejl när det gäller finansieringen. När det gäller byte av postombud är det inte så enkelt. Jag har undersökt möjligheten noggrant. Val av ombud sker idag efter postnumret. 11822 är ett postnummer där några hushåll har närmare till Saras Tobak, några har närmare till Coop Mariatorget, men de flesta har närmast till Hornsgatans Sko och nyckelservice. Med det underlaget kan jag i dags läget inte göra någon förändring. Men det finns med på agendan när vi tittar över vilka ombud vi ska använda på Södermalm. Vi arbetar också på en teknisk lösning inom Posten som innebär att du som kund ska kunna välja var du hämtar dina försändelser efter eget önskemål.

Sören

Hej, var snäll och bortse från mitt förra svar. Vi inte alls är oengagerade i frågan och därför erbjuder vi oss att sköta alla kontakter med den leverantör du bestämmer sig för (Din Box i dagsläget). Vi kan också märka upp boxen och ta hand om allt annat praktiskt till dess att boxen sitter på plats och vi överlämnar nycklarna till dig. Detta gäller naturligtvis bara om det sätts upp en box i lilla entrén.

Det enda du behöver göra är att ta emot nycklarna och dela ut dem till de boende samt betala fakturan från Din Box.

Vad har du fått för pris av Din Box? Vi kan kanske ordna fram ett bättre pris.

Sören

Vi har resonerat om alternativ till ordinarie brevlådan. Men dessa alternativ är beroende av vad Posten vill erbjuda och vilket deltagande och engagemang Posten har.
Dessa alternativ gäller allt från Finansiering av arbetsmiljöförbättringen till flytt av postutdelningsombud till Konsum Mariatorget.
Vi har gjort vår hemläxa, nu avvaktar vi vad Posten har kommit fram till för erbjudande.
Per

Hej, kan jag få ett förtydligande? Första och andra stycket går inte riktigt ihop.

Sören

Inga kommentarer: